zelf testen
testers
Home | Over Ons | Contact/Bestelformulier | Actueel | Links | Leveringsvoorwaarden
   
Testen
Alcoholtesten
Drugstest
Nicotinetest
Thermometers
Borstonderzoek
Vruchtbaarheidstesten
Dental Oral camera
Saturatie-Oximeter
Elektriciteit Bespaarbox
Koolmonoxide (CO) meter
Longfunctiemeter
mamacorp_banner.gif
Actueel
Bel Me Terug

Alcoholtesten
Zelftesten.eu biedt u een breed gamma Alcoholtesten aan, van de meest simpele blaastest tot de meest geavanceerde gecertificeerde digitale alcoholtester.

Van groot belang voor uw keuze is het doel waarvoor u het alcoholgebruik wilt testen, de gewenste betrouwbaarheid en de prijs die u hiervoor wilt betalen.
Wij zijn de officiële importeur voor Nederland, waarmee wij volledige service geven in geval van het opnieuw ijken, mondstukken, onderdelen en kunt u rekenen op 12 maanden garantie.
Hoed u voor prijsstunters en anonieme webshops zonder adres/tel.nr.! Ook webwinkels die alleen maar de duurste apparaten als beste aanbevelen, terwijl u voor uw doel best met een goedkopere af kunt. Vraag ons gerust om persoonlijk advies, wij zijn een winkel mét personeel.

Blaastesten die met behulp van aparte mondstukken werken zijn de meest betrouwbare testen, zoals de modellen AL9010, AL9000, AL8000, CA2010, CA2000, CA2000-S, AL7000, AL6000 en AL2500Elite. Deze laatste is vooral voor persoonlijk gebruik. De professionele AL9000Special, AL9000Lite en ALCO-PORT10 zijn met name ontwikkeld voor het testen van grote groepen personen.


Nieuw is de eerste door een Notifying Body gecertificeerde alcoholtester, de AL9010, daarmee de meest betrouwbare blaastest op de Nederlandse markt. Geregistreerd en gecontroleerd door een Instituut dat ook de kwaliteit van Medische Hulpmiddelen in de EU warborgt en ingeschreven onder CE-nummer:

Let op: vanaf 1 Juli 2012 is het verplicht om als bestuurder van een voertuig in Frankrijk een blaasapparaat bij je te hebben, op straffe van een boete!
De wegwerp blaaspijpjes zijn maar beperkt houdbaar (tot 40 graden Celcius), kies daarom voor de ALCO-PORT10, gelijk aan onze betrouwbare AL9000, maar mét NF-Keurmerk! Vraag ons naar de prijs en mogelijkheden.
Overigens wordt er voorlopig niet bekeurd, vanwege het grote tekort aan blaaspijpjes in Frankrijk zelf.

Voor Scholen is de beste en meest economische keus de CA2000-S
alcoholmeter,  niet alleen omdat we die al meer dan 12 jaar aan honderden scholen verstrekt hebben en deze tot volle tevredenheid gebruiken, maar ook omdat de CA2000 een betrouwbare en makkelijk te hanteren alcoholtester is. De opvolger van de CA2000, de CA2010 is nu ook beschikbaar, met nóg meer precisie en een fraai design.

Met de AL9000Special/AL9000Lite kunt u dankzij de high tech brandstofcel sensor als enige alcoholtester tot 1.000 keer achter elkaar laten blazen zonder deze opnieuw te laten ijken, de ALCO-PORT10 zelfs tot 1.500 keer !, maar voor de CA2000/CA2000-S/CA2010 ligt dat tussen de 300-400 keer.

Daarnaast zijn er ook digitale blaastesten die zonder mondstukken werken en die minder precies zijn, maar nog wel geschikt zijn om een goede indruk te krijgen van de alcoholconcentraties in uw lichaam, zoals het sleutelhangermodel AT2012, die tevens meerder functies hebben zoals timer, klok of zelfs een lampje. Ook een leuke tester om als geschenk te doen, of gadget voor bedrijven. Vraag ons naar de volumeprijzen.

Tot slot bieden wij ook de nieuwste ontwikkeling op dit gebied: de alcohol speekseltest.

Vindt u het moeilijk om uw keuze te maken, bel (gratis) of schrijf ons voor een op maat gemaakt advies!

Wij kunnen u de volgende modellen aanbieden:


AL9000 professionele alcoholtester (vanaf 159,00 €)
AL9000 alcoholtesterDe AL9000 is een nieuwe professionele digitale alcoholtester, uitgerust met een High Tech Brandstofcel sensor (Fuel Cell), die garant staat voor minimaal 1.000 keer blazen zonder deze te hoeven ijken.
Deze nieuwe techniek is superieur aan de oxide semi-conductor sensoren van de normale digitale alcoholtesters, alsmede aan de gewone brandstofceltesters, die maar tot hooguit 300-400 keer blazen reiken en daarmee kunnen wij als importeur deze alcoholmeter tot de beste professionele alcoholblaastesten tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Per blaasproef de goedkoopste in de markt!
bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 
Lees verder...
 
ALCO-PORT10 alcoholtester met NF-keurmerk (149,00 €)
alcoport_tester.pngDe ALCO-PORT10 is een NF-gecertificeerde en goedgekeurde digitale alcoholtester, uitgerust met een speciaal voor dit model ontwikkelde high tech Brandstofcel sensor (Fuel Cell), die garant staat voor minimaal 1.500 keer blazen zonder deze te hoeven ijken.
Deze nieuwe techniek is superieur aan de oxide semi-conductor sensoren van de normale digitale alcoholtesters, alsmede brandstofcel testers van inferieure kwaliteit, die maar tot 500 keer blazen reiken.
Met deze alcoholtester voldoet u in Frankrijk altijd aan de nieuwe wetgeving, die per 1 juli 2012 is ingegaan.

bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 

Lees verder...
 
AL9010 alcoholtester MD gecertificeerd (349,00 €)
al9010 alcoholtesterZelftesten.eu introduceert een noviteit op de Nederlandse markt, de eerste alcoholtester met Medical Device certificering, de AL9010!

bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 
Lees verder...
 
AL8000 Brandstofcel alcoholtester (139,00 €)
al8000 alcoholtester_serie.jpgDe AL8000 is een nieuwe professionele digitale alcoholtester, uitgerust met een High Tech Brandstofcel sensor (Fuel Cell), die garant staat voor minimaal 1.000 keer blazen zonder deze te hoeven ijken.
Deze nieuwe techniek is superieur aan de oxide semi-conductor sensoren van de normale digitale alcoholtesters, alsmede aan de gewone brandstofceltesters, die maar tot hooguit 300-400 keer blazen reiken en daarmee kunnen wij als importeur deze alcoholmeter tot de beste professionele alcoholblaastesten tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Per blaastest de goedkoopste in de markt!

bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl
Lees verder...
 
AL7000 Digitale alcoholtester (89,00 €)
AL7000 alcoholtesterDe semi-professionele alcoholtester AL7000 analiseert de alcoholconcentratie in de adem en geeft deze weer in bloedwaardes mg/ml. ofwel in Promille.De sensor is zelf eenvoudig te verwisselen waarmee de AL7000 opnieuw is geijkt.

bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 
Lees verder...
 
Digitale alcoholtester AL6000 (74,50 €)
al6000 alcoholtesterDe nieuwste digitale alcoholtester is de AL6000 blaastest met sensorverwisselaar, waardoor het ijken zelf kan plaatsvinden door het eenvoudig zelf plaatsen van een nieuwe sensor (bijgeleverd).
De alcoholtest meet van 0,0 tot 4,0 Promille binnen 10 seconden en heeft een alarm dat afgaat bij 0,5 Promille.

bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 
Lees verder...
 
CA2010 alcoholtester (82,50 €)
CA2010 alcoholtesterCA2010 Digitale Alcoholtester
De opvolger van de semi-professionele DIGITALE alcoholblaastest CA2000 heet nu CA2010.
Geeft met precisie  het exacte promillage aan tot 2 decimalen achter de komma, is voorzien van een modern LCD scherm (blauw) dat rood kleurt als de grens van 0,5 promille is bereikt of overschreden.
Heeft net als zijn voorganger een speciaal ontwikkelde Alcoholsensor, die exacter is en een veel langere levensduur heeft, tot 3.000 keer blazen aan toe, dan de met gewone gassensoren uitgeruste alcoholtesters.
Geschikt voor zowel particulier en professioneel gebruik, waar een exacte meting gewenst is. De blaastest is vooral populair onder scholen (controle indrinken bij feesten, discotheken, rijscholen, offshore, beroepsvervoer, afkickcentra, opvangcentra, klinieken en ziekenhuizen. Hij is de opvolger van de al jarenlang meest betrouwbare en meest verkochte blaastest in Nederland. Als officiële importeur nu aangeboden voor de Jubileumprijs: 82,50 Euro incl. 3 mondstukken, BTW en verzendkosten Nederland!

bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 
Lees verder...
 
Digitale alcoholtester CA2000 (vanaf 72,50 €)
CA2000 AlcoholtesterCA2000 Digitale Alcoholtester
Deze semi-professionele DIGITALE alcoholblaastest, die altijd het exacte promillage aangeeft in digitale waardes, oplopend van 0,0 tot 4,0 promille is vergelijkbaar met de politieblaastest. Uitgevoerd met superieure alcoholsensor in plaats van een gewone gassensor waar de meeste testers zijn mee uitgerust. Hij is daardoor preciezer en gaat tot wel 3.000 keer blazen mee!
De blaastest is afgesteld met een alarm op 0,5 promille.
Geschikt voor zowel particulier en professioneel gebruik, waar een exacte meting gewenst is. De blaastest is vooral populair onder scholen (controle indrinken bij feesten, discotheken, rijscholen, offshore, beroepsvervoer, afkickcentra, opvangcentra, klinieken en ziekenhuizen. Hij is al jarenlang de meest betrouwbare en meest verkochte blaastest in Nederland. Nu met Jubileum aktieprijs: 79,00 Euro incl. BTW en verzendkosten Nederland! Ook verkrijgbaar in standaard uitvoering voor 72,50 €!

bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 
Lees verder...
 
AL2500Elite alcoholtester (31,50 €)
AL2500Elite alcoholtesterMet deze eenvoudige digitale alcoholtester voor persoonlijk gebruik kun je met precisie het alcoholpromilage vaststellen, mede dankzij het gebruik van mondstukken.
bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 
Lees verder...
 
AT2012 Alcoholtest (7,99 €)
AT2012 alcoholtester/sleutelhangerDe AT2012 is een handige multi-functionele alcoholtester tevens sleutelhanger met lampje en Timer (klok, wekker, stopwatch). Geeft in 3 niveaus met kleurled's het alcoholpercentage aan.

bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 
Lees verder...
 
Alcohol Speekseltest (vanaf 1,45 €)
speekseltestDe Alcohol Speekseltest is een teststrip met een reagent die reageert op de aanwezigheid van alcohol in het speeksel (en ook in drank) en die naarmate er meer alcohol gedetecteerd wordt, donkerder van kleur wordt.

bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 
Lees verder...
 
 

content © 2006-2018 zelftesten.eu, webdesign © 2006-2018 implano multimedia