zelf testen
testers
Home | Over Ons | Contact/Bestelformulier | Actueel | Links | Leveringsvoorwaarden
   
Testen
Alcoholtesten
Drugstest
Nicotinetest
Thermometers
Borstonderzoek
Vruchtbaarheidstesten
Dental Oral camera
Saturatie-Oximeter
Elektriciteit Bespaarbox
Koolmonoxide (CO) meter
Longfunctiemeter
mamacorp_banner.gif
Actueel
Bel Me Terug

Thermometers

Zelftesten.eu biedt u keus uit 2 practische en hulpzame digitale thermometers, die veelzijdig te gebruiken zijn en daardoor niet te vergelijken met de standaard thermometers.
Bovendien kleven er nogal wat bezwaren aan bijvoorbeeld oorthermometeres en zijn ook kwikthermometers niet meer de toekomst. Met de RT062 heeft u een betrouwbare multi-gebruik koortsthermometer in handen, vooral indien u nog kleine kinderen in huis heeft, de IR-thermometer kent vooral veel voordelen bij diverse beroepsgroepen, maar is ook geschikt voor klussen of controles in en rond het huis of werkplaats.Voorhoofd-Koortshermometer (24,95 €)
ThermometerOnze RT062 infrarode lichtgewicht thermometer meet de lichaamstemperatuur via het voorhoofd (de slaap), ideaal bijvoorbeeld voor het meten van de lichaamstemperatuur bij baby’s of kleine kinderen, zelfs ongemerkt wanneer ze slapen. Met hetzelfde gemak en met één handeling meet u ook de temperatuur van de omgeving binnen of buiten, de koelkast, maar bijvoorbeeld ook eten, drinken (babyfles!), badwater of andere hittebronnen tot wel 80 C. Ook prima geschikt voor het meten van de temperatuur van de voeten voor Diabetici!
bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 
Lees verder...
 
Infrarode Thermometer met laserpointer (29,95 €)
IR-thermometerDeze semi-professionele Infrarode thermometer met laserpointer meet alles tussen -18 en + 320 graden Celcius, zelfs op afstand. Ideaal voor het opzoeken van hot/coldspots.
Soortgelijke meter wordt o.m. gebruikt door de smaakpolitie op TV.

bestellen? ga naar onze webshop www.zelftestershop.nl 

Lees verder...
 
 

content © 2006-2019 zelftesten.eu, webdesign © 2006-2019 implano multimedia